cebacebfcf85cf84cf83cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf82

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΑ ΓΚΟΛΠΟΣΤ ΣΤΟΝ ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ

 

Κάτω από τα δοκάρια του ΑΟ Σελλάνων θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο πολύπειρος Δημήτρης Κουτσόπουλος.

Η διοίκηση της ομάδας του Προαστίου συνεχίζει το μπαράζ ανανεώσεων και μεταγραφών αυτή τη φορά εξασφαλίζοντας σιγουριά στη θέση «1», με την παρουσία του 40χρονου πορτιέρο που πέρυσι πήρε φανέλα βασικού στους Κυανόλευκους και είχε σημαντική συμβολή στην επιτυχία της παραμονής.

Η ανακοίνωση του ΑΟΣ:

«Η Διοίκηση του ΑΟ Σελλάνων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του βασικού στόχου της ομάδας που ήταν η παραμονή στη Γ΄ Εθνική και συμφώνησε να συνεχίσει την συνεργασία με την ομάδα μας, και για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Η κοινή μας επιθυμία ήταν αρκετή ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία μέσα σε λίγα λεπτά. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».

Σε δήλωσή του ο έμπειρος τερματοφύλακας τονίζει:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΟ Σελλάνων. Το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και η εμπιστοσύνη της Διοίκησης στο πρόσωπό μου, έκαναν την απόφαση παραμονής αρκετά εύκολη. Συνεχίζουμε μαζί για μεγαλύτερες επιτυχίες».

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *